Casino & Betting för alla. Vi guidar dig i Gambling-Djungeln!

Välkommen till vår hemsida! Vi är två personer som har haft en passion för utomhusaktiviteter, fiske och sport under hela vårt liv. Vi älskar att spendera tid i naturen och att utforska de fantastiska platser som Sverige har att erbjuda för friluftsentusiaster.

På denna hemsida delar vi vår kunskap och erfarenhet om fiske i Sverige, från de mest populära fiskeplatserna och fiskarterna till de bästa teknikerna och utrustningen för att ta del av denna fantastiska hobby.

Vi tror att fiske inte bara är en hobby utan också en livsstil. Vi är fast beslutna att bevara fiskevatten och fiskbestånd för framtida generationer och arbetar för en hållbar och ansvarsfull förvaltning av naturresurserna.

Vi hoppas att du finner vår hemsida användbar och inspirerande och att vi kan hjälpa dig att upptäcka de många underbara möjligheterna som fiske i Sverige har att erbjuda!

Teamet bakom

Mikael Boström föddes och växte upp i norra Sverige där han från en tidig ålder utvecklade en passion för fiske. Han tillbringade mycket tid på sjöar och floder runt om i landet och utforskade olika tekniker och metoder för att fånga olika fiskarter. Efter avslutad skolgång bestämde sig Mikael för att göra sin hobby till sin karriär och började arbeta som fiskeguide på heltid. Han har nu över 10 års erfarenhet av att guida fisketurer i hela landet och delar gärna med sig av sin kunskap till nya och erfarna fiskare.

Anna Svan växte upp i södra Sverige och utvecklade tidigt en passion för sport och utomhusaktiviteter. Han var aktiv inom flera olika sporter som fotboll och friidrott men upptäckte snabbt att det var utmaningarna och möjligheterna till upptäcktsfärder som drog honom till outdoorlivet. Han har klättrat på bergstoppar i Nepal, vandrat genom djupa skogar i Amazonas och genomfört expeditioner på Arktis. Efter att ha arbetat inom utbildning och utveckling i många år har Anna nu bestämt sig för att använda sin kunskap och erfarenhet inom outdooraktiviteter för att inspirera andra att upptäcka de fantastiska platserna i Sverige.

Mikael och Anna möttes för första gången på en fiskefestival i Norrland där de snabbt insåg att de delade en passion för friluftsliv och outdooraktiviteter. De blev vänner och började arbeta tillsammans för att organisera fiske- och utomhusaktiviteter runt om i landet. Efter flera år av samarbete bestämde de sig för att starta en hemsida där de kan dela med sig av sin kunskap och passion för fiske och utomhusaktiviteter.