Casino & Betting för alla. Vi guidar dig i Gambling-Djungeln!

Fånga Friidrotts-Vm 2022 På Tv: Sändning Och Tittartips

Den här artikeln ger information om TV-sändningen av friidrotts-VM 2022. Den diskuterar var och hur man kan titta på evenemanget på TV, för att se till att fansen inte missar några spännande ögonblick från mästerskapet.


Viktig data och fakta om friidrotts-VM 2022 tv

 • Friidrotts-VM (World Athletics Championships) kommer att äga rum från den 19-27 augusti 2023 i Budapest, Ungern.
 • Evenemanget kommer att sändas och strömmas av TV4 och C More.
 • Kommentatorerna för evenemanget kommer att vara Johan Edlund och A Lennart Julin.
 • Experterna som ger analys kommer att vara Michel Tornéus och Carolina Klüft.
 • Programledaren kommer att vara Frida Nordstrand.
 • Sverige kommer att skicka ett lag med 30 idrottare till mästerskapet, vilket är det största laget på 28 år.
 • Artikeln innehåller en lista över alla idrottare som representerar Sverige i olika discipliner.
 • Artikeln inkluderar också en detaljerad tidtabell och TV-tider för evenemangen som äger rum på specifika dagar under mästerskapet.

Friidrotts-VM är ett av de mest prestigefyllda evenemangen inom friidrotten och samlar världens bästa idrottare för att tävla om ära och medaljer. För fansen är det viktigt att veta var och hur man kan titta på evenemanget på TV för att inte missa några spännande ögonblick. I denna artikel kommer vi att ge dig all information du behöver för att följa friidrotts-VM 2022 på TV.

TV-sändning och streaming

TV4 och C More kommer att vara de officiella sändningspartnerna för friidrotts-VM 2022 i Sverige. Det betyder att du kan titta på evenemanget live på TV eller strömma det online via C More Play. Det finns flera fördelar med att titta på evenemanget på TV jämfört med att följa det via andra kanaler. För det första får du en bättre bildkvalitet och en mer autentisk upplevelse. För det andra kan du njuta av evenemanget tillsammans med andra friidrottsfans och diskutera de spännande ögonblicken i realtid.

Kommentatorer och experter

För att göra tittarupplevelsen ännu bättre kommer TV-sändningen att ha professionella kommentatorer och experter som ger insiktsfulla analyser och kommentarer under evenemanget. Kommentatorerna för friidrotts-VM 2022 kommer att vara Johan Edlund och A Lennart Julin. Deras expertkunskap och passion för sporten kommer att ge en extra dimension till tittarupplevelsen. Dessutom kommer Michel Tornéus och Carolina Klüft att vara experter som ger analyser och insikter om idrottarnas prestationer och tävlingarna. Deras expertis kommer att ge dig en djupare förståelse för evenemanget och de olika disciplinerna.

Programledare

Frida Nordstrand kommer att vara programledare för TV-sändningen av friidrotts-VM 2022. Som programledare kommer hon att guida tittarna genom evenemanget och ge bakgrundsinformation om idrottarna, tävlingarna och andra intressanta detaljer. Hennes professionella och engagerande presentation kommer att göra tittarupplevelsen mer underhållande och informativ.

Sveriges lag och idrottare

Sverige kommer att skicka en stark trupp med 30 idrottare till friidrotts-VM 2022. Detta är det största laget som Sverige har skickat på 28 år och visar på landets styrka inom friidrotten. Laget kommer att tävla i olika discipliner, inklusive sprint, längdhopp, släggkastning och många fler. Här är några av de svenska idrottarna att hålla ett extra öga på under mästerskapet:

 • Emma Green Tregaro (höjdhopp)
 • Armand Duplantis (stavhopp)
 • Daniel Ståhl (diskus)
 • Meraf Bahta (långdistanslöpning)
 • Khaddi Sagnia (längdhopp)

Dessa idrottare har visat enastående prestationer tidigare och förväntas göra bra ifrån sig under friidrotts-VM 2022. Genom att följa deras framgångar kan du verkligen uppleva spänningen och känslan av att vara en del av evenemanget.

Tidtabell och TV-tider

För att se till att du inte missar några av de spännande tävlingarna under friidrotts-VM 2022, är det viktigt att ha en detaljerad tidtabell och TV-tider tillgängliga. Här är en översikt över evenemangen som äger rum på specifika dagar under mästerskapet:

 • 19 augusti: Kval i olika discipliner
 • 20 augusti: Finaler i kortdistanslöpning och längdhopp
 • 21 augusti: Finaler i längdhopp, släggkastning och stavhopp
 • 22 augusti: Finaler i diskus och höjdhopp
 • 23 augusti: Finaler i medeldistanslöpning och hinderlöpning
 • 24 augusti: Finaler i kastgrenar och stafetter
 • 25 augusti: Finaler i sprintgrenar och längdhopp
 • 26 augusti: Finaler i maraton och gång
 • 27 augusti: Avslutningsceremoni

Det är viktigt att notera att tiderna kan ändras, så det är alltid bra att dubbelkolla tidtabellen innan du planerar att titta på evenemanget. TV-tiderna för varje evenemang kommer att vara tillgängliga på TV4 och C More’s webbplatser och appar.

Avslutning

Friidrotts-VM 2022 är ett evenemang som du inte vill missa. Genom att följa sändningen på TV kan du uppleva spänningen och känslan av att vara en del av mästerskapet. TV4 och C More kommer att vara dina bästa alternativ för att titta på evenemanget, med professionella kommentatorer, experter och programledare som kommer att göra tittarupplevelsen ännu bättre. Sverige kommer att skicka en stark trupp med 30 idrottare till mästerskapet, vilket ger dig möjlighet att heja på ditt land och följa de svenska idrottarnas framgångar. Se till att hålla koll på tidtabellen och TV-tiderna för att inte missa några av de spännande tävlingarna. Fånga friidrotts-VM 2022 på TV och upplev spänningen i realtid!

friidrotts-vm 2022 tv

Vanliga frågor och svar

Här är några vanliga frågor och svar relaterade till “friidrotts-vm 2022 tv”:

När äger friidrotts-VM 2022 rum?

Friidrotts-VM 2022 äger rum från den 19-27 augusti 2023 i Budapest, Ungern.

Vilka kanaler sänder och streamar evenemanget?

Evenemanget kommer att sändas och streamas av TV4 och C More.

Vem kommer att vara kommentatorer under evenemanget?

Kommentatorerna under evenemanget kommer att vara Johan Edlund och A Lennart Julin.

Vilka experter kommer att ge analys under evenemanget?

Experterna som kommer att ge analys under evenemanget är Michel Tornéus och Carolina Klüft.

Vem kommer att vara programledare för evenemanget?

Programledaren för evenemanget kommer att vara Frida Nordstrand.

Läs också
betta på champions league

Betta på Champions League

Betting på Champions League är en spännande aktivitet som ger fotbollsfans över hela världen möjligheten att öka spänningen och potentiellt öka sina vinstchanser. I denna

Läs mer »
Senaste
betta på basket

Betta på basket

Basket är inte bara en av de mest populära sporterna runt om i världen, utan det är också en sport som erbjuder stora möjligheter för

Läs mer »

Läs också