Casino & Betting för alla. Vi guidar dig i Gambling-Djungeln!

Friidrott På Tv Idag: Tidtabell, Kanaler Och Tävlingar Att Titta På

Vill du veta vilka friidrottsevenemang som sänds på TV idag? Då har du kommit till rätt ställe! Den här artikeln ger dig all information du behöver om dagens sändningar av friidrott på svenska TV-kanaler och streamingplattformar. Vi kommer att gå igenom tidtabellen för de olika tävlingarna, vilka kanaler du kan titta på och vilka specifika tävlingar som sänds. På så sätt kan du enkelt hitta och titta på dina favoritgrenar inom friidrott på TV.

Tidtabell för dagens friidrottsevenemang

Här är en översikt över dagens friidrottsevenemang som sänds på TV:

 • 18:00: Diamond League – Stockholm
 • 20:00: Finnkampen – Helsingfors
 • 22:00: World Athletics Continental Tour – Berlin

Kanaler att titta på

Nu när vi vet vilka tävlingar som sänds idag, låt oss gå igenom vilka kanaler du kan titta på för att se dem.

 • TV4 Play: TV4 Play är en utmärkt streamingplattform där du kan titta på friidrottsevenemang. Du kan enkelt hitta dagens sändningar genom att söka efter “friidrott” eller kolla in deras sportsektion.
 • SVT Play: SVT Play sänder Diamond League-tävlingar. Du kan enkelt hitta sändningarna genom att söka efter “Diamond League” eller kolla in deras sportsektion.
 • TV12: TV12 är en annan kanal som ofta sänder friidrottsevenemang. Du kan kolla in deras sändningsschema för att se om de har några sändningar idag.
 • Sportkanalen: Sportkanalen är en kanal som är specialiserad på sportevenemang. De sänder ofta friidrottsevenemang, så det är värt att kolla in deras sändningsschema för att se om de har några sändningar idag.

Specifika tävlingar att titta på

Låt oss nu gå igenom de specifika tävlingarna som sänds idag.

Diamond League – Stockholm

Diamond League är en av de mest prestigefyllda friidrottsserierna i världen. Den består av olika tävlingar runt om i världen där de bästa friidrottarna tävlar mot varandra. Idag äger Diamond League-tävlingen rum i Stockholm. Det kommer att vara en spännande tävling med många olika grenar att titta på, inklusive löpning, hoppning och kast.

Finnkampen – Helsingfors

Finnkampen är en årlig friidrottstävling mellan Sverige och Finland. Det är en av de äldsta friidrottstävlingarna i världen och har en lång historia. Idag äger Finnkampen rum i Helsingfors. Det kommer att vara en intensiv tävling där de bästa friidrottarna från båda länderna tävlar mot varandra.

World Athletics Continental Tour – Berlin

World Athletics Continental Tour är en serie friidrottstävlingar som äger rum runt om i världen. Idag äger en av tävlingarna rum i Berlin. Det kommer att vara en spännande tävling med många olika grenar att titta på. Du kommer att få se några av världens bästa friidrottare tävla mot varandra.

Streama friidrott online

Om du inte har tillgång till TV-kanaler som sänder friidrottsevenemang kan du alltid streama dem online. Här är några streamingplattformar där du kan titta på friidrottsevenemang:

 • TV4 Play: Som nämnts tidigare är TV4 Play en utmärkt plattform för att streama friidrottsevenemang. Du kan enkelt hitta dagens sändningar genom att söka efter “friidrott” eller kolla in deras sportsektion.
 • SVT Play: SVT Play sänder också friidrottsevenemang. Du kan enkelt hitta sändningarna genom att söka efter “friidrott” eller kolla in deras sportsektion.
 • C More: C More är en annan streamingplattform där du kan titta på friidrottsevenemang. De har ett brett utbud av sportevenemang, inklusive friidrott.

Prestigefyllda mästerskap och tävlingar inom friidrott

Friidrott har många prestigefyllda mästerskap och tävlingar som sänds på TV. Här är några av de mest kända:

 • Olympiska spelen: Olympiska spelen är den största friidrottstävlingen i världen. Den äger rum vart fjärde år och samlar de bästa friidrottarna från hela världen.
 • VM i friidrott: VM i friidrott är en annan stor tävling som äger rum vartannat år. Den samlar också de bästa friidrottarna från hela världen.
 • EM i friidrott: EM i friidrott är en tävling som äger rum vartannat år och samlar de bästa friidrottarna från Europa.
 • Diamond League: Diamond League är en serie friidrottstävlingar runt om i världen. Det är en av de mest prestigefyllda friidrottsserierna och sänds regelbundet på TV.

Svenska friidrottare och världsrekord

Sverige har haft många framstående friidrottare genom åren. Här är några svenska friidrottare som har satt världsrekord:

 • Armand Duplantis: Armand Duplantis är en svensk stavhoppare som har satt flera världsrekord i stavhopp.
 • Carolina Klüft: Carolina Klüft är en svensk mångkampare som har vunnit flera guldmedaljer i internationella tävlingar.
 • Patrik Sjöberg: Patrik Sjöberg är en svensk höjdhoppare som har satt flera världsrekord i höjdhopp.

Dessa svenska friidrottare har inspirerat många människor runt om i världen och deras prestationer har sänds på TV.

Hitta friidrottsevenemang på TV och streamingplattformar

Om du vill ha en mer detaljerad tidtabell för friidrottsevenemang på TV och streamingplattformar kan du besöka TVmatchen.nu. Där hittar du en omfattande guide över vilka kanaler och streamingplattformar som sänder friidrottsevenemang. Du kan enkelt söka efter “friidrott” och få en lista över dagens sändningar.

Så nu vet du var du kan hitta dagens friidrottsevenemang på TV och streamingplattformar. Missa inte chansen att se dina favoritgrenar inom friidrott. Sätt dig bekvämt framför TV:n eller öppna din streamingplattform och njut av spännande tävlingar. Friidrott på TV idag är något du inte vill missa!

Vanliga frågor och svar

Här är några vanliga frågor och svar relaterade till “friidrott på tv idag”. Läs vidare för att få mer information om kommande friidrottsevenemang som kan ses på svenska TV-kanaler och streamingplattformar.

När kan jag se friidrott på TV idag?

Det beror på vilka evenemang som sänds idag. Det bästa sättet att få reda på vilka friidrottsevenemang som visas är att använda TVmatchen.nu för att hitta aktuella sändningstider och kanaler.

Vilka friidrottsevenemang kan jag förvänta mig att se på TV idag?

Det finns olika friidrottsevenemang som kan visas på TV idag, inklusive Diamond League, Finnkampen och World Athletics Continental Tour – Berlin. För att få en komplett översikt över de kommande evenemangen kan du använda TVmatchen.nu för att hitta sändningstider och kanaler.

Vilka svenska kanaler sänder friidrottsevenemang?

Svenska TV-kanaler som kan sända friidrottsevenemang inkluderar TV4, SVT1, SVT2, TV12 och Sportkanalen. För att få exakta sändningstider och kanaler kan du använda TVmatchen.nu för att hitta den senaste informationen.

Hur kan jag strömma friidrottsevenemang online?

Om du vill strömma friidrottsevenemang online kan du använda TV4 Play och SVT Play. TV4 Play är en bra plattform för att strömma friidrott, medan SVT Play sänder Diamond League. För att få mer information om hur du strömmar friidrottsevenemang online kan du besöka TVmatchen.nu för instruktioner och länkar.

Läs också
Senaste

Läs också