Casino & Betting för alla. Vi guidar dig i Gambling-Djungeln!

hockeyspelare

Ny Svensk hockeysida på nätet

Vi som driver IKNF.se är stora hockeyfantaster och ser det mesta som visas från SHL eller NHL. Vi läser såklart sportnyheter varje dag och kollar även sport på tv för det mesta. När jag funderade över Peter Forsbergs förmögenhet så sprang jag in i en sida som heter Hockeyarena.se där de utförligt att beskrivit hans förmögenhet i detalj.

Väldigt bra sida tänkte direkt och förutom svaret på min fråga om Foppas förmögenhet så läste jag även några artiklar som handlade om Brynäs nyförvärv inför säsongen och en artikel om Rasmus Dahlin och hans karriär i Nordamerika. Jäkligt bra spelare den där Rasmus.

Förutom artiklar om gamla spelare och aktuella NHL spelare så kunde man även hitta fakta-artiklar som svarade på frågor som hur lång är en hockeymatch eller vilka som vann tv pucken 2023.

Överlag välskriven sida där det märks att skribenterna faktiskt lägger mycket tid på att skapa värde för sina läsare. Dessutom hade de en rolig startsida med små hockeyspelare som du kan se bild på här nedanför.

bild på hockeyarena.se hemsida

Vi funderar själva på att börja skriva om mer hockey här på IKNF.se så kom gärna med förslag om det är något hockey-relaterat som du tycker saknas just nu.

Läs också
Senaste
betta på esport

Betta på esport

Esport har på senare år blivit en av de snabbast växande sporterna i världen, och Sverige är inget undantag. Med en stadigt växande publik och

Läs mer »