Casino & Betting för alla. Vi guidar dig i Gambling-Djungeln!

ursvik motionsspår

Ursvik motionsspår: ett måste!

Välkommen till Ursviks motionsspår – en fantastisk möjlighet för alla som älskar frisk luft och utomhusmotion. I den här artikeln kommer vi att ge dig all information du behöver för att njuta av en härlig dag på spåren, i Ursvik.

Vad är Ursviks motionsspår?

Ursviks motionsspår är ett nätverk av väl underhållna spår som sträcker sig genom en av Stockholms vackraste och mest varierande naturmiljöer. Det finns fem olika spårlängder att välja mellan: ett 1 km knattespår för de yngsta, 2,5 km, 5 km, 7 km, 10 km och 15 km. Spåren på 2,5 km och 5 km är upplysta alla dagar mellan klockan 05.00 och 23.00. Det finns också en elljusslinga på 2,5 km som är belyst under samma tider.

Var ligger Ursviks motionsspår?

Ursviks motionsspår ligger vid Ursviks IP på Ursviksvägen 100 i Sundbyberg. För att hitta hit kan du enkelt använda dig av GPS eller en karta över området.

Finns det någon spåravgift?

Det är gratis att använda de flesta av spåren på Ursviks motionsområde, men en spåravgift gäller för konstsnöspåret. Priset för en dagsbiljett är 100 kronor per vuxen, medan priset för en veckobiljett är 300 kronor och priset för en årskort är 800 kronor. Betalning sker via QR-kod som scannas vid starten av spåret.

Finns det några faciliteter på Ursviks motionsspår?

Ja, på Ursviks motionsområde finns det flera faciliteter, inklusive omklädningsrum, toaletter och en varm stuga där du kan köpa varm dryck och snacks. Det finns också ett antal parkeringsplatser i närheten av spåren.

Vad är det som gör Ursviks motionsspår så populärt?

Ursviks motionsspår erbjuder välpreparerade spår i olika distanser, vilket gör det till ett idealiskt val för alla som vill komma ut och röra på sig. Med belysning på flera av spåren kan du också motionera året runt, oavsett tid på dygnet. Förutom att locka motionärer har Ursvik också blivit ett av Stockholms mest populära utflyktsmål för friluftsmänniskor. Naturen runt omkring spåren är fantastiskt vacker och erbjuder en fridfull och rogivande miljö för både motion och avkoppling.

Hur förbereder jag mig för en dag på Ursviks motionsspår?

Innan du ger dig ut på spåren, är det viktigt att du har rätt utrustning. Se till att du har rätt skor för att undvika skador och packa med dig tillräckligt med vatten och snacks för att hålla dig energifylld (annars är det också ett utmärkt sätt att bränna kalorier) under hela din tur. Kom också ihåg att klä dig efter väderförhållandena, särskilt under kallare dagar.

Vilka aktiviteter kan jag göra på Ursviks motionsspår?

Ursviks motionsspår är en utmärkt plats för många utomhusaktiviteter. Du kan använda spåren för att gå, jogga, cykla eller åka skidor beroende på säsongen. Du kan också använda spåren för att gå på en avkopplande promenad eller bara njuta av naturen runt omkring dig.

Vad är det bästa med Ursviks motionsspår?

Ursviks motionsspår erbjuder en vacker och mångsidig naturmiljö där du kan koppla av och röra på dig samtidigt. Det finns spår i olika längder och svårighetsgrader, vilket gör att alla kan hitta något som passar dem. Dessutom är spåren väl underhållna och belysta, vilket gör det möjligt att motionera året runt.

Vanliga frågor och svar

 1. Vad är det bästa sättet att ta sig till Ursviks motionsspår?
 2. Det bästa sättet att ta sig till Ursviks motionsspår är med bil eller kollektivtrafik. Det finns flera parkeringsplatser i närheten av spåren och det går också bussar och tunnelbana till området.
 3. Finns det några regler som jag behöver följa på Ursviks motionsspår?
 4. Ja, det finns några regler som du behöver följa för att hålla dig och andra säkra på spåren. Till exempel behöver du respektera andra användare och hålla dig till den angivna hastighetsbegränsningen på 20 km/h.
 5. Vad är den bästa tiden på dagen att besöka Ursviks motionsspår
 6. Den bästa tiden på dagen att besöka Ursviks motionsspår beror på dina personliga preferenser och din tidtabell. Spåren är belysta mellan klockan 05.00 och 23.00, så du kan välja en tid som passar dig bäst.
 7. Finns det några platser att äta eller dricka på Ursviks motionsspår?
 8. Ja, det finns en varm stuga på området där du kan köpa varm dryck och snacks.
 9. Vad kan jag förvänta mig att se på Ursviks motionsspår? Du kan förvänta dig att se vacker natur runt omkring spåren, inklusive skogar och sjöar. Du kan också se andra motionärer

Fler relaterade sökningar kring ursvik motionsspår:

 • ursvik motionsspår
 • skatås motionsspår
Fortsätt läsa
Läs också
Senaste
betting fotboll allsvenskan

Betta på allsvenskan

Allsvenskan är Sveriges främsta professionella fotbollsliga och erbjuder spännande och konkurrenskraftiga matcher. För fotbollsälskare och bettingentusiaster är Allsvenskan en gyllene möjlighet att satsa och potentiellt

Läs mer »

Läs också